Publikováno Napsat komentář

Pečený okoun s chřestem a avokádem

smazeny-okoun-s-chreste-avokadem-1

Rychlý a jednoduchý způsob, jak připravit křupavého pečeného okouna bez zbytečného tučného smažení. Recept pečený okoun si zamiluje celá rodina, nejen že skvěle vypadá, výborně chutná, jedná se o opravdu zdravý oběd vhodný i pro naše nejmenší.

Ingredience

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 šálku mléka, 1/2 šálku dresingu, 1/2 šálku hladké mouky, 1 šálek krutonů, 1/2 šálku strouhaného parmezánu, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky mletého ​​černé pepře, 1/2 lžičky sušeného česneku, 1/2 čajové lžičky mleté ​​papriky, 1/2 čajové lžičky sušené petrželky
  • 1/4 čajové lžičky sušené bazalky
  • 8 řízků oknouna říčního

Postup- Pečený okoun

  • Předehřejte troubu na 220 ° C.
  • Na plech přidejte hlinikovou folii a tu potřete olivovým olejem.
  • Smíchejte mléko a dressing v misce. Mouku mějte v oddělené misce.
  • Pečeme společně chlebové drobky, parmazán, kořeněnou sůl, černý pepř, celer, cesnak, prášek cibule, papriku, petržel a bazalku v misce.
    Rozstřikujte směs chlebové omáčky s varným sprejem až do vlhka, poté roztřepeme chlebové drobky. Opakujte rozstřikování a míchání ještě 3krát, aby se lehce navlhčila směs strouhanky a spreje na vaření.
    Přenést drťovou směs do velkého plastového sáčku.
    Opatrně přitlačte filé tilapie do mouky, aby se povalovaly, a přebytečnou mouku otřete.
    Ponořte filé do směsi oblékání rančů.
    Umístěte všechny filé do opětovně uzavíratelného plastového sáčku; Těsnící sáček a protřepejte, aby se ryby pokryly směsí chleba.
    Zajistěte tilapii na připraveném plechu. Opečené ryby lehce rozstříkejte sprejem.
    Pečte v předehřáté troubě, až se ryba snadno vločkují vidličkou, 20 až 25 minut.
    Mohlo by se Vám také líbit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *